Analize medicale

Analize medicale

Origani – Laborator de Analize Medicale – este printre putinele laboratoare din tara in masura sa satisfaca in conditii de precizie, rapiditate si confidentialitate, absolut toata gama de analize specifice de hematologie, biochimie, imunologie, markeri virali si tumorali, electroforeza proteinelor serice, lipo-proteinelor, hemoglobinei ,hemoglobinei glicozilate si de bacteriologie.

De asemenea, la noi se fac investigatii complete de imunologie folosind sistemul de citire ELISA de ultima generatie si pentru hormoni: estrogen, progesteron, LH, FSH, prolactina, tiroidieni T3, T4, TSH, cortizol, testosteron, si alte analize de imunologie.

Rezultatele se elibereaza in aceeasi zi, exceptie facand cele care necesita un proces mai mare de 24 de ore.

Cu sau fara recomandarea medicului, aveti posibilitatea sa solicitati orice investigatie de laborator in orice zi si in situatii de urgenta. Pentru aceasta nu trebuie decat sa va prezentati la sediul laboratorului in vederea recoltarii de probe biologice, pregatiti in acest sens.

Prestam servicii la domiciliu atunci cand pacientii sau un apartinator al unei persoane nedeplasabile se prezinta la laborator si solicita acest lucru.