Despre laborator

Scurt istoric:

despre_laborator

Laboratorul de analize medicale Origani a fost infiintat in 1990 in Brasov, iar in 1996 si-a deschis sediul in Galati. De-a lungul a celor 20 de ani de experienta medicala laboratorul nostru a primit atestate si acreditari care garanteaza calitatea serviciilor medicale efectuate.

Astfel, ne mandrim cu faptul ca Origani este primul laborator particular din Galati care a incheiat contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. Detine Controale de Calitate externe Toody Helsinky – Finlanda precum si acreditarea RENAR . Aceasta certifica faptul ca functionam dupa normele europene. Si nu in ultimul rand, laboratorul nostru are si Certificare ISO ceea ce garanteaza standardul de calitate al serviciilor noastre. Avem in permanenta calificative foarte bune date de Casa de Asigurari de Sanatate, de Directia Sanitara si de Centrul Sanitar Antiepidemic.

Misiune:

ORIGANI isi doreste ca prin tot ceea ce face sa contribuie la evolutia serviciilor medicale de laborator adaugand valoare actului medical.

Viziune:

Credem in medici ca fiind cei mai importanţi parteneri ai nostri. Lucrand indeaproape vom putea creste calitatea actului medical si vom putea contribui la pastrarea celei mai bune stari de sanatate pentru pacientii nostri.
Ne implicam si ne dorim sa fim aproape de cei in suferinta pentru care ne desfasuram activitatea.

Valori:

Valorile sub semnul carora ne desfasuram activitatea in Laboratorul Clinic Origani, sunt:

  • Cea mai importanta pentru noi este sanatatea pacientilor nostri
  • Calitatea actului medical, obtinuta prin utilizarea unei aparaturi medicale performante de catre medici recunoscuti
  • Adaptabilitatea serviciilor medicale la nevoile pacientilor nostri
  • Spiritul de echipa
  • Prestarea de servicii complete si profesionale prin personal calificat si instruit in relatioanarea cu pacientii
  • Investigarea corecta a afectiunilor dumneavoastra in vederea stabilirii unui diagnostic precis
  • Rapiditate in evaluarea si interpretarea analizelor de laborator
Dotari:

Laboratorul nostru detine unele dintre cele mai performante aparate, de standarde occidentale, care se reinnoiesc permanent, sunt verificate constant de catre foruri abilitate si permit efectuarea oricarui tip de analize, unele din ele efectuandu-se exclusiv la noi.

Echipa:

Bazandu-se pe o echipa de medici primari de laborator, biologi si biochimisti cu un inalt grad de profesionalism, Laboratorul Clinic Origani este inca de la infiintarea sa un model de performanta si calitate.
Din punct de vedere al personalului, va garantam ca acesta, pe langa faptul ca este calificat, este si instruit in relatiile cu publicul, printr-o pregatire specifica, drept urmare, va avea permanent grija ca dumneavoastra sa fiti multumit si sa fiti orientat corect catre un serviciu medical adecvat investigarii corecte a afectiunii dumneavoastra.
Profesionalismul personalului medical este un obiectiv prioritar atat in activitatile de recrutare si selectare a candidatilor cat si pentru programele permanente de educatie profesionala.