Dotari

KONELAB 60i

konelab_60

Analizor automat de biochimie clinica
Producator: Thermo Scientific – Finlanda

Konelab 60i este un analizor automat de biochimie destinat laboratoarelor clinice moderne, cu o gama variata de teste, cum sunt: chimie clinica, proteine specifice, monitorizare droguri si electroliti, precum si alte masuratori fotometrice definite de utilizator.

Anul de achizitie: 2015

TOSOH AIA 600

Tosoh_AIA_600

Producator: Tosoh Bioscience NV, Japonia

Tosoh AIA 600 este unul dintre cele mai noi analizoare automat de imunologie. Acest nou membru al familiei de analizoare automate AIA are o capacitate de lucru de 90 de teste per ora.

AIA-900 reprezinta solutia ideala pentru laboratoarele mijlocii cu posibilitate de extindere: modulul de sortare se poate atasa ulterior modelului de baza, pe masura ce volumul de lucru creste. Astfel de la 5 teste diferite/tub se poate ajunge la 9 respectiv 19 teste diferite/tub.

Anul de achizitie: 2015

MINDRAY BC-5380

Mindray_BC_5380

Producator: Mindray – China

MINDRAY BC-5380 este un analizor automat de hematologie care face diferentierea in 5 parti a leucocitelor. Se adreseaza oricarui laborator, fiind compact, silentios, economic si usor de folosit. Generaza un raport cu 27 parametri, in mai putin de 1 minut, folosind 20µl de sange total sau capilar. Incarcarea probelor se face manual din tuburi deschise. Curatirea instrumentului este pre-programata, astfel incat aceasta porneste automat la inceputul fiecarei zi de lucru, odata cu pornirea instrumentului.

Thrombolyzer

Thrombolyzer

Coagulometru automat
Producator: Behnk Elektronik – Germania

Thrombolyzer Compact X este destinat laboratoarelor clinice moderne. Aparatul este usor de utilizat, costurile sunt reduse, datorita unui consum mic de reactivi si consumabile.

Plasma si reactivii sunt incubati simultan, la 37 ° C in aceasi cuveta. Incarcatorul de cuvete poate fi reincarcat oricand si in timpul lucrului.
Stativul de probe are 32 pozitii pentru rutina si 4 pozitii pentru urgente, toate adaptabile pentru tuburi de 10- 15 mm . Doua stative pot fi utilizate alternativ pentru functionare continua.
Stativul pentru reactivi este racit si are 16 pozitii pentru reactivi si 4 pentru controale.

Curba de calibrare poate fi introdusa manual, efectuat in mod automat, cand utilizatorul efectueaza dilutiile necesare si efectuat in mod automat cand aparatul dilueaza plasma de calibrare si determina punctele necesare.
Se poate utiliza pentru analize de coagulare de rutina si teste specifice cum ar fi teste cromogene si teste de imunologie.

Anul achizitiei: 2014